V Društvu za zdravje srca in ožilja smo uporabnikom ponudili možnost testiranja izdelka Cefaly. Po dvo- do tritedenski uporabi so nam zaupali svoje izkušnje, ki si jih lahko preberete v nadaljevanju.

12 letnemu dečku je dvakrat pomagal pri premagovanju migrenskega glavobola.
Enkrat je med delovanjem Cefalyja zaspal in po treh urah, ko se je zbudil, je migrena povsem minila.
Enkrat mu je Cefaly pomagal lajšati bolečino migrenskega napada v kombinaciji s Paracetamolom. V tem primeru je migrenski napad minil zelo hitro, v roku ure in pol.

37 letna gospa je imela z izdelkom dobre izkušnje, saj je pomagal lajšati bolečine ob močnem migrenskem napadu, sama migrena sicer brez terapije ni minila, a je bila bolečina blažja in je trajala manj časa (namesto 24-48 ur le 6 ur). Z uporabo Cefalyja je preprečila slabost in bruhanje, katera sicer ima ob migrenah.
Pri prvi uporabi (program sproščanje) je imela gospa slabšo izkušnjo, saj je po končani uporabi dobila mravljince po obrazu, ustih in rokah, ki pa so izzveneli v treh dneh. Mravljinčenje se v nadaljnih postopkih s Cefalyjem ni več pojavljalo.

68 letna gospa z migrenskimi glavoboli je prav tako imela dobre izkušnje. Cefaly ji je pomagal pri premagovanju hudih migrenskih napadov.

72 letni gospod, sicer brez migren, je opisal delovanje Cefalyja kot zelo sproščujoče in pomirjujoče.